Бременността е период от живота на жената, по време на който организмът ѝ е изправен през повишени изисквания и се адаптира и подготвя за износването на новия живот. 

Може да се каже, че това е един от най-интензивните моменти в живота на жената.  Сякаш всичко се нарежда като пъзел, за да създаде един нов живот като на магия. Тялото се променя външно и вътрешно,  костите и вътрешните органи се местят, за да направят  място за новото човешко същество. И никога не бива да забравяме, че, за да се роди и израсне здраво детето, здрава трябва да бъде и мама.

Затова в поредния БЕЗПЛАТЕН епизод на предаването Първи стъпки, организиран от Списание Кенгуру, темата е именно Здраве на жената преди, по време на бременността и след раждането. Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София, ще отговори на вашите въпроси.

  • Как да се подготвим за бременността, за да бъде успешно зачеването и здраво бебето?
  • Какви прегледи трябва да бъдат направени през бременността?
  • Какво можем и какво не бива да правим през бременността?
  • Кои симптоми изискват от нас незабавно внимание и консултация с лекар по време на бременност?
  • Какво трябва да знаем за правилния избор на хранителна добавка при планиране и по време на бременност и в периода на кърмене?
  • На какво да обърнем внимание след раждането?

Кога? 04.07.2022 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Ще има и подарък Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.С бебешко шише Closer to Nature Easi Vent -  наградено като шише номер 1 на майките за превключване между гърда и шише!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.