Активно или хиперактивно е моето дете?

Напоследък стана доста модерно родителите да определят собственото си дете като хиперактивно дете. Трудно се задържа на едно място, докато пазарува, в детската градина го възприемат за най-палавото, не успявате да задържите вниманието му на една играчка, докато сте у дома, а и то постоянно тича около вас, неспазвайки абсолютно никакви норми на поведение. Всички тези симптоми може и да са част от поведението на едно хиперактивно дете, но едновременно с това те може и да са нищо повече от сигнал, че вашето дете е по-будно и буйно от останалите, изключително подвижно, а дори и леко разглезено и презадоволено. 

На въпросите възможно ли е едно бебе да е хиперактивно и защо не всяко активно дете е със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност отговаря Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център "Пумпелина", в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Защо моето дете не е хиперактивно, организирана от списание Кенгуру, Ще получите отговор на основните въпроси, които вълнуват всички родители.

Кога? 23.11.2023 г., четвъртък от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.