Кърменето безспорно е най-естественият и добър начин за хранене на детето до 1-годишна възраст.

Още в първите часове след раждането инстинктите на бебетата са особено активни и те са готови да засучат. Кърменето е естествен акт, които не изисква специално оборудване и средства. За да успеете ви трябва добро отношение към процеса, достатъчна информация и много търпение. Затова не пропускайте да чуете безценните съвети на акушерката Елена Василева в БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Уроци по кърмене, организиран от Училище за родители МА-МА - на 21 декември (сряда) от 12:00 часа.

В тази лекция тя ще разкаже как суче бебето, кога засукването означава кърмене, как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче. Прилагайки тези съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите. Също така ще опише и лактацията като процес, за да я разберете и по този начин да я управлявате.

Ще има и томбола с награда Ръчна помпа за кърма Natural Motion Philips AVENT.


Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте. Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин. Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Кога? 21 декември, сряда, от 12:00 ч.
Къде: линк към събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.