Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева.

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще се фокусира върху темата за Изцеждането и на всички негови аспекти. Във всеки списък „какво да приготвите за родилния дом“ присъства и помпата за кърма. Това създава впечатлението, че изцеждането на гърдите е задължителна част от кърменето. Често чуваните в родилния дом съвети за доизцеждане след всяко кърмене още повече подсилват това внушение. Дали изцеждането действително е необходимо във всяка ситуация?

Включете в безплатната онлайн лекция на Списание Кенгуру: Кърмене и изцеждане, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Кога? 14.09.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram профила на списание Кенгуру с подарък!
За повече подробности гледайте на живо лекцията на 14 септември или следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.