Всички аспекти на изцеждането, обяснени от Елена Василева.

Причините за изцеждането са различни. Процентът на кърмачките, които предпочитат или са намерили изцеждането като единствена оптимална алтернатива за тях, се увеличава в сравнение с майките, които успяват да поставят бебето на гърда през необходимите времеви интервали. Мнозина майки изпитват затруднения и тези затруднения се превръщат в неоснователна причина да се откажат от кърмене на бебчетата си. Кърменето, включително и с помощта на изцеждане, обаче не трябва да е нито трудно, нито невъзможно. Това ще ви докаже акушерката Елена Василева, в безплатната онлайн лекция на Списание Кенгуру: Смисъл и значение на изцеждането на кърма - кога и защо?

Кога? 08.06.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Бебешки комплект с лъжичка+контейнери за съхранение VIA Philips AVENT.


Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.