Бебешкият плач определено е кошмар за родителите, особено в самото начало. Това е звук, който е програмирано да изправи косите на всеки, защото мозъкът безусловно реагира на това дразнение. А плачът е основното средство за комуникация на бебето, с което то показва, че нещо не е наред и търси вашето внимание. НО как да преведете различните видове бебешки плач и да рзберете какво иска бебето? И още по-важното!!! Как да го утешите? 

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Как и защо плачат бебетата, организирана от Училище за родители МА-МА. Чуйте съветите на любимата на всички Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център "Пумпелина".

  • Кога? 30.03.2021 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.
Ще има и томбола с награда: PLAYGRO МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА ОКТОПОД.Забавната музикална ирачка Октопод Playgro е подходяща за количката или коша за новородено на бебето. Усмихнатото Октоподче ще е постоянно с детето и ще стане неговият най-добър приятел. 

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!
Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.