Гледайте на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА - на 22 юни (сряда) от 11:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Уроци по кърмене.

Кърменето безспорно е най-естественият и добър начин за хранене на детето до 1-годишна възраст. Още в първите часове след раждането инстинктите на бебетата са особено активни и те са готови да засучат. Кърменето е естествен акт, които не изисква специално оборудване и средства. За да успеете ви трябва добро отношение към процеса, достатъчна информация и много търпение.
Затова не пропускайте да чуете безценните съвети на акушерката Елена Василева. В тази лекция тя ще разкаже как суче бебето, кога засукването означава кърмене, как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче. Прилагайки тези съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите. Също така ще опише и лактацията като процес, за да я разберете и по този начин да я управлявате.

Ще има и томбола с награда Комплект грижа за бебето Philips AVENT.

Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT. Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1. Идеален за пътуване.

Кога? 22 юни, сряда, от 11:00 ч.
Къде: линк към събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.