Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще ви разкаже как суче бебето, кога засукването означава кърмене, как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче. Прилагайки тези съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

Включете се в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА: Кърменето - стъпка по стъпка, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от Philips Avent. Ако искате да спечелите тази Ръчна помпа Philips AVENT Natural Motion, следете Facebook и Instagram страниците на Училище за родители МА-МА.


Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте. Технологията Natural Motion имитира бебето като едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата. Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото, а с времето гърдите произвеждат повече кърма. Мекият накрайник докосва зърното. Помпата стимулира по същия начин, по който бебето засуква, а накрайникът се свива около зърното. Технология Natural Motion стимулира по-бързото потичане на кърмата.

Кога? 03.04.2024 г., сряда от 11 ч.
Къде? Вижте събитието.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.