Майчината кърма е най-естествената храна, с която може да нахраните бебето си.

Ползите от нея са неоспорими, а в допълнение чрез близостта на детето с неговата майка се формира едно първично доверие и обич. Майчиният организъм е устроен, за да осигури тази безценна супер храна за мъничетата, но не винаги кърменето протича изцяло безпроблемно. Понякога не е лесна работа и дори и да решите да го правите, вероятно на моменти ще искате да се откажете.

Не пропускайте безплатната онлайн лекция на Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, за да чуете безценните съвети на една любима акушерка - Елена Василева, на тема: Кърменето - грешки и решения, митове и реалност. Ще има и томбола с награда Philips Avent: Комплект за новородено Philips AVENT Natural.

Допълнителна тема на уебинара ще бъде: Извличане и приложение на стволовите клетки? Критерии за избор на тъканна банка. Лектор ще бъде представител на МЦ Афродита и тъканна банка Future Health.

  • Кога? 28 февруари, понеделник, от 10:00 ч.
  • Къде: линк за регистрация ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.