Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа можете да преминете през първите няколко дни (или седмици, а понякога дори месеци) без да допускате основни грешки.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Междувременно, за да избегнете основни грешки, се включете в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, с тема: Кърменето - грешки и решения, митове и легенди. Грижа за бебешката кожа., на 23 февруари, четвъртък от 10:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за най-често срещаните грешки при кърменето и ще даде рецепти за избягването им. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Що е то лактация и как се стимулира и произвежда кърмата?
  • Как да кърмим успешно – техники и практични съвети.
  • Как да съхраняваме кърмата?
  • Кърмене и консумация на вода – от мама и от бебе.
  • Какво можем и НЕ можем да ядем, докато кърмим?
  • Кога, как и от коя гърда трябва да кърмим?
  • На какви интервали да храним бебето?
  • Как да разберем, че бебето се е нахранило и наддава достатъчно?
  • Как плаче и изглежда гладно бебе и още много други важни насоки за успешно кърмене.

Подтема: Грижа, особености и профилактика на бебешката кожа. Видове дерматити и как да се преборим с тях?

Кога? 23.02.2023 г., четвъртък от 10.00 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Комплект за новородено Natural Philips AVENT.


Комплект за новородено Natural Philips AVENT - шишета, биберони, четка за почистване, залъгалка. Лесно съчетаване на кърменето и храненето с шише със серията Natural. е с изключително мек биберон, наподобяващ формата на майчината гърда. Гъвкавият спираловиден дизайн и комфортни листенца позволява естествено засмукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене от бутилка.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.