Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа и  съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Включете в безплатната онлайн лекция на Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с тема: Кърменето - грешки и решения, митове и легенди, 29 юни от 10:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за процеса на кърмене и ще ви научи как да го управлявате. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Как суче бебето?
  • Кога засукването означава кърмене?
  • Как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче? 
  • Какво представлява лактацията като процес? 

Подтема: Видове дерматит и превенция за здрава кожа с Десислава Гамозова, медицински представител на Sebamed.

Кога? 21.09.2023 г. от 10 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Бебешки комплект с лъжичка+контейнери за съхранение VIA Philips AVENT.


Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. 
Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.