Преодолейте затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.

Въпреки обширната информация и множеството текстове по темата за кърменето, все още може да се допуснат грешки, включително и от медицинските специалисти. Тези грешки могат да объркат мамата и бебето, пречейки на нормалното им развитие. В безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА, акушерката Елена Василева ще проследи най-често допусканите грешки и ще ви научи как да ги разпознавате, ако се случат във вашата родителска практика.

Кога? 19.04.2024 г. от 11 ч.
Къде? Научете повече за безплатната онлайн лекция, с тема Кърменето - грешки и решения.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА от tommee tippee. Ако искате да спечелите тези Големи контейнери за съхранение на храна Tommee Tippee следете Facebook и Instagram страниците на Училище за родители МА-МА.

Големите контейнери Explora предлагат удобно и лесно съхранение на домашно приготвената бебешка храна. Размерът им е съобразен с нужната порция за първите бебешки хранения: пригответе пюрета в блендер за бебешка храна и след това замразете за следващи хранения това, което не използват. меката основа за натискане улеснява изваждането на порции според нуждите. Използвайте ги в хладилник, фризер или микровълнова фурна, след което просто измийте с гореща сапунена вода или ги поставете в съдомиялната си машина. Могат да бъдат стерилизирани за допълнително успокоение.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.