Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще се фокусира върху темата за Кърменето и изцеждането, защото кърмата не е просто най-добрата храна за бебето, тя е физиологична норма и ползите са неоспорими. Елена ще обърне особено внимание и на всички аспекти на изцеждането. Във всеки списък „какво да приготвите за родилния дом“ присъства и помпата за кърма. Това създава впечатлението, че изцеждането на гърдите е задължителна част от кърменето. Често чуваните в родилния дом съвети за доизцеждане след всяко кърмене още повече подсилват това внушение. Дали изцеждането действително е необходимо във всяка ситуация?

Включете в безплатната онлайн лекция на Списание Кенгуру: Кърмене и изцеждане, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Кога? 09.03.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Стъклено шише Natural Philips AVENT, 120 мл.


Стъклено бебешко шише Natural Philips AVENT e най-естественият начин за хранене с шише! Лесно съчетаване на кърменето и храненето с шише. Бебешкото шише Natural е с изключително мек биберон, наподобяващ формата на майчината гърда. Гъвкавият спираловиден дизайн и комфортни листенца позволява естествено засмукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене от бутилка.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.