Как да се ориентирате дали храната е достатъчна за бебето?

Много родители не знаят колко често да хранят бебето след изписването от болницата. Ако храните новороденото с изкуствено мляко, лесно може да следите колко изяжда то при всяко хранене. Не така стои въпросът обаче при кърменето. За да се чувствате спокойни и подготвени в този процес гледайте безплатната онлайн лекция на предаването Първи стъпки на тема: Кърмене и хранене с мляко, организирана от Списание Кенгуру. На въпросите ви ще отговори Д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика. Основни акценти ще бъдат:

  • Колко често трябва да храним бебето?
  • Как да разберем дали се е нахранило?
  • Колко трябва да наддава бебето?
  • Да кърмим ли нощем?
  • Кога и как да дадем мляко в шише? ПСАГБАЛ „Света София“.

Допълнителна тема: От какво имаме нужда за храненето на бебето с Tommee Tippee, представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София.

Кога? 20.09.2022 г., вторник от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с НАГРАДА: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0 м+.


С бебешко шише Closer to Nature Easi Vent, превключването между кърмене и хранене с шише никога не е било по-лесно. Биберонът наподобява майчината гърда и има вградена клапа против колики. 

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.