Не си мислете, че бебетата са безсловесни създания! Природата им е дарила плача, който има различни нюанси в зависимост от това, което искат те. 

Бебетата говорят и с жестове. Невербалните послания издават много от настроенията и очакванията им. За тези послания, мама трябва да стои наблизо и да вярва на инстинктите си. Там е речникът за общуване с бебоците.

Гледайте на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА - на 6 юли (сряда) от 11:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Какво ни казват бебетата преди да проговорят, за да научите как да настроите слуха си към различните видове плач, когато бебето е гладно, жадно, боли го коремчето или му се спи. Нина Йорданова, от Пумпелина, ще направи урок по бебешки език - ще преведе разказа на всяко бебе, изразен с жестове или плач.

Ще има и томбола с НАГРАДА: Сензорна книжка опашки Playgro.

Сензорна книжка Опашки Playgro включва забавни, шумолящи страници и ринг за лесно закачане към количката или столчето за кола за игри в движение. С участието на илюстрирани животни от цял свят, всяка със собствена текстурирана опашка, Сензорна книжка Опашки Playgro за докосване и усещане представя на бебето 7 уникални животни (как изглеждат, как се чувстват и къде живеят)!

Кога? 6 юли, сряда, от 11:00 ч.
Къде: линк към събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.