Преминахте през бременността, раждането и вече сте готови да се приберете в къщи и да продължите живота си с новото попълнение в семейството, НО....

...изведнъж обаче може да се почувствате така, сякаш нямате представа какво да правите! За да бъде лесно, направете една репетиция с акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители "МА-МА". Нейните съвети ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в грижата за новородено. В тази тема тя ще назове всички важни неща, за които трябва да сте подготвени. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема “Грижи за бебето у дома”, организирана от Училище за родители "МА-МА" и ще научите всички важни неща, за които трябва да сте подготвени след прибирането от родилния дом.

Основните акценти ще бъдат КАК ДА:
  • постелете легълцето на бебето;
  • го облечете, че да му е добре;
  • го изведете на разходка;
  • го нахраните;
  • почистите дупето;
  • измиете и стерилизирате шишетата му;
  • успокоите коликите.

И още! Ще се подготвите за неприятни, но случващи се събития, каквото е вдигането на температура. Как да я премерите, как да реагирате и кога да потърсите лекар.

Кога? 26.01.2022 г., сряда от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: PHILIPS AVENT КОМПЛЕКТ ЗА НОВОРОДЕНО NATURAL:Комплект за новородено Natural Philips PP AVENT е удобно и практично решение от първия ден. В него са включени: 2 броя шишета 125 мл Natural PP с биберони 0м+, 2 броя шишета 260 мл Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.