Преминахте през бременността, раждането и вече сте готови да се приберете в къщи и да продължите живота си с новото попълнение в семейството, НО....

...изведнъж обаче може да се почувствате така, сякаш нямате представа какво да правите! За да бъде лесно, направете една репетиция с акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА. Нейните съвети ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в грижата за новородено. В тази тема тя ще назове всички важни неща, за които трябва да сте подготвени. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Грижи за бебето у дома, организирана от Училище за родители МА-МА и ще научите какви са всички по-важни грижи, които трябва да умеете да прилагате: хранене, обличане, разходки, слагане на пелени.

И още! Ще се подготвите за нещата, които също се случват в живота като колики, температура и как се действа, когато бебето има проблем.всички важни неща, за които трябва да сте подготвени след прибирането от родилния дом.

Кога? 25.05.2022 г., сряда от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Комплект грижа за бебето Philips AVENT.Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT.

Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1. Идеален за пътуване.
Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.