Раждането вече е история. Гушкате бебчето си, радвате му се и нямате търпение да се приберете у дома. НО....нямате представа какво да правите?

За да бъде лесно, направете една репетиция с акушерката Елена Василева. Нейните съвети ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в грижата за новородено. В тази тема тя ще назове всички важни неща, за които трябва да сте подготвени. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Грижи за бебето у дома, организирана от Училище за родители МА-МА, ще получите съвети за основните въпроси, които вълнуват всички родители:

  • Къде ще спи бебето?
  • Как ще се храни?
  • Какви средства за хигиена да приготвим?

Кога? 22.03.2023 г., сряда от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Бебешки комплект с лъжичка+контейнери за съхранение VIA Philips AVENT.


Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.