Правилните съвети, които ще ви помогнат в кърменето, предадени от Елена Василева

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. Независимо от обширната информация и множеството текстове по темата за кърменето, в съветите на дори най-добрите медицински специалисти все още се срещат съществени грешки. Тези грешки са значителни, защото могат да попречат на връзката между майката и бебето до степен, че тя да не се развие правилно. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще посочи най-честите грешки, които се допускат, за да можете да ги разпознаете и избегнете в своята родителска практика.

Включете в безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА, с тема: Грешните съвети при кърменето и как да ги избегнете, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Кога? 14.06.2024 г. (петък) от 11 ч.
Къде? Научете повече за събитието.

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от tommee tippee. Следете Facebook и Instagram страниците на Училище за родители МА-МА, за да научите как да го спечелите.  

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.