Вземете първите си уроци по безопасен масаж и гимнастика на бебето.

Масажът и гиманстиката са прекрасни за бебчето и помагат за нормалното му физическо и нервно-психическо развитие. Уменията на вашето бебче като хващане, пълзене, ходене са важни етапи в развитието му. То ги усвоява от само себе си, но родителите трябва да са наясно как да помогнат, защото често, поради липсата на правилна информация може да попречат. Двигателното развитие е изключително динамичен процес и е важно да познавате основните постановки около вродената двигателна програма.  Затова в тази тема ще научите как природата е предвидила развитието на бебето и как да го разбирате. Акушерката Теодора Артинова ще обясни за вродения модел на развитие на движенията, ще покаже основните пасивни и активни гимнастики и ще направи безопасен масаж.

  • Кога? 19.02.2023 г. от 10:30 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.


С бебешко шише Closer to Nature Easi Vent, превключването между кърмене и хранене с шише никога не е било по-лесно. С биберон, подобен на гърда и с вградена клапа против колики, това може да е най-доброто нещо за бебето, след Вас! Вдъхновен от мама, проектиран от експерти. Шишетата Tommee Tippee от 150 ml и 260 ml се предлагат в комплект с биберон с бавен поток, идеален за новородени.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.