Вземете първите си уроци по безопасен масаж и гимнастика на бебето.

Масажът и гиманстиката са прекрасни за бебчето и помагат за нормалното му физическо и нервно-психическо развитие. Уменията на вашето бебче като хващане, пълзене, ходене са важни етапи в развитието му. То ги усвоява от само себе си, но родителите трябва да са наясно как да помогнат, защото често, поради липсата на правилна информация може да попречат. Двигателното развитие е изключително динамичен процес и е важно да познавате основните постановки около вродената двигателна програма.  Затова в тази тема ще научите как природата е предвидила развитието на бебето и как да го разбирате. Гледайте безплатната онлайн лекци с тема Двигателно развитие на бебето, масаж и гимнастика, организирана от Училище за родители "МА-МА". В нея Елена Василева, ще отвори прозореца към общуването с бебето. Ще ви обясни как можете да провокирате стимули за тяхното усъвършенстване.

Следете Инстаграм и Фейсбук страниците на Училище за родители Ма-Ма, за да разберете как можете да спечелите подарък от Tommee Tippee.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.