Кои са всички рискови ситуации, в които можете да изпаднете с бебето, докато то изследва света на заобикалящата го среда?

Бебетата са естествено любопитни, импулсивни и безстрашни. След като се научат да пълзят и ходят, те започват активно да изследват света около тях. Слагат всичко в устата си, дърпат столове, отварят и затварят шкафове, не се спират пред стълби. Въпреки че постоянно усвояват нови неща, като изправяне, ходене, скачане, често стремежите им не отговарят на уменията. Колкото и да е малък света на детската стая, опасности могат да дебнат отвсякъде: копче на пода, контакти на стената и т.н. Могат да попаднат в опасност само за няколко секунди. Затова е необходимо родителите да бъдат много внимателни. Повечето наранявания могат да бъдат предотвратени, ако домът е обезопасен. 

Гледайте БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на Списание Кенгуру, в който акушерката Елена Василева ще даде ценни съвети за това как да осигурите безопасен дом за мъниците.

Кога? 22.06.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола за награда: Автоматична нощна лампа Safety1st.

Автоматичната нощна лампа Safety1st с успокояваща светлина за спокоен сън на мъничето през цялата нощ.

Още от раждането на бебето родителите имат едно съкровено желание: то да спи спокойно през цялата нощ. За да могат естествено и те да си отдъхнат. Често мъничетата не искат да спят сами в стаята си, защото ги е страх от тъмното. Това е нормален етап от ранното детство и има редица начини, които помагат те да се чувстват сигурни. Един от тях е да оставите лека светлина в детската стая. 

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.