Нуждаете се от съвети и насоки за това как правилно да полагате грижи за новороденото си бебче? Включете се в безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА - на тема Бебешката хигиена.

Ритуалът по всекидневната хигиена на новороденото се превръща в рутина, която изпълнявате с лекота. В началото обаче ще имате колебания за всичко – дори за начина, по който да държите мъничето. Във всеки етап от развитието на бебето, съветници, „опитни“ роднини и приятели ще ви засипват със съвети. Много и разнообразни са грижите за хигиената за и около детето. Смяната на пелените и къпането са само част от стратегията да се поддържа правилна хигиена, но освен това трябва да знаете как се почиства носленце, как се перат дрешки, как се почиства стаята не бебето, неговото креватче и още много неща, свързани с нуждата от прилагане на достатъчни и правилни хигиенни мерки.

За всичко това ще стане дума в темата БЕБЕШКАТА ХИГИЕНА!

  • Кога? 01.06.2022 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите! Ще има и томбола с НАГРАДА: Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалка със специален извит щит и отвори за избягване на раздразнения, 0-6м.


Първата Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалка, специално разработена за избягване на контакт с чувствителната бебешка кожа и предотвратяване на риска от дразнене, обриви и възпалени места около носа и устата на бебето.

ПОСЛЕДВАЙТЕ профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.