Какви са особеностите на бебеносенето през лятото?

Лятото идва! Независимо от някои опити на зимата да се завърне, топлото време чука на вратата. С него идват и въпросите относно бебеносенето през лятото. В поредния епизод на Първи стъпки Христина Лисник ще обясни особеностите на бебеносенето през лятото и ще даде много полезни съвети. Христина е сертифициран консултант по ергономично носене на бебе, основател на Слинготека - първият специализиран магазин за слингове, ергономични раници и столчета за кола.

Основни акценти в темата:

  • Кои носилки са подходящи за топлите месеци?
  • Как да обличаме бебето и себе си, когато ще носим в слинг или ергораница?
  • Как да избегнем рисковете от претопляне и слънчеви изгаряния?

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee, представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София.

Кога? 25.04.2023 г., вторник от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има ТОМБОЛА с подарък: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.


Шише Тоmmее Тіррее Closer to Nature 150 мл с биберон с бавен поток 0м+ (1 капка) е перфектния избор за хранене на новородено, с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.