Знаете ли как да съхранявате и приготвяте правилно млечната храна? 

Гледайте предаването "Първи стъпки", организирано от списание "Кенгуру", със съдействието на фирма IVENTAS.
Ще получите ценни съвети за съхранението на кърмата, приготвянето на мляко за кърмачета, стерилизацията на шишетата и бибероните.

В допълнителната тема, представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ ще научите повече за "Хранене на новороденото с Tommee Tippee", 
  • Кога? 7.12.2021 г. от 14 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма IVENTAS и Tommee Tippe: Tорбичките за съхранение на кърма Tommee Tippee Closer to Nature са стерилизирани предварително, което позволява да излеете изцедената кърма директно в тях. Специалният двоен уплътнител в горната част на торбичката Ви гарантира, че кърмата няма да изтече или да се разлее. С тях можете да съхраните повече кърма във фризера, защото заемат по-малко място.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е изработен изцяло от натурални съставки!  Незабавно успокоява и поддържа кожата на зърната мека и еластична през целия период на кърмене. Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!