Насладете се на времето за хранене на бебето и сведете бъркотията до минимум с подходящите купи, чаши, прибори и лигавници Tommee Tippee.  

Независимо дали бебчето ви е в период на захранване или вече проявява желание да се храни само, приборите и аксесоарите за хранене са верни помощници. Превръщат се в любим предмет, когато са цветни, весели и с удобна форма.

Изберете купи, чаши, прибори и лигавници Tommee Tippee с 20% НАМАЛЕНИЕ от 01.01.2022 г. до 31.01.2022 г. Промоционалната оферта включва: 

  • Купи за хранене Tommee Tippee - независимо дали предпочитате с капак или без капак, ще откриете че триъгълната основа за лесно загребване е особено подходяща за самостоятелното хранене. Осен това имат гумирана външна основа, която предпазва от пързаляне и хлъзгане.

  • Преходни и неразливащи се чащи Tommee Tippee - идеален помощник за приучаване на детето към самостоятелно пиене от чаша. Лесни за хващане от малките детски ръчички.


  • Лъжички и прибори за хранене Tommee Tippee - новата гама прибори за хранене Tommee Tippee са със специално антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии.

  • Лигавници за хранене Tommee Tippee - изберете в зависимост от нуждите на вашето бебче:
    • текстилен - уникална абсорбираща повърхност, която предпазва чувствителната детска кожа от обриви. Идеален за първоначалното хранене с всякакъв вид течни храни.
    • текстилен с гризалка - предпазва мъничето сухо и чисто, като същевременно прикрепената гризалка успокоява чувствителните детски венци. Мек памучен плат със стилен дизайн, който подхожда на всеки детски тоалет, а гризалката от мек силикон е винаги под ръка.
    • на руло - навива се лесно за удобно съхранение про време на разходка или пътуван. Има джобче за отпадъци, което събира трохите и остатъците от храната и така предпазва детските дрешки чисти. Лесен за почистване, а и безопасен за миене в миялна машина.Разгледайте и изберете от промоционалните продукти: ТУК

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв.
Промоцията е валидна от 1.01.2022 г. до 31.01.2022 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.