Позволете на детето си да изучава и открива живота в безопасна среда! А вие си осигурете спокойствие у дома или по време на път!

Когато бебето ви започне да пълзи за първи път, това е емоционален и вълнуващ момент за вас като родител, но в същото време може и да е малко плашещо, защото вашето доскоро кротко и неподвижно дете, вече е навсякъде. Пълзящите бебета могат да направят доста пакости, от отваряне на шкафове и врати до изкачване/слизане по стълбите. Малките изследователи искат да докоснат, грабнат и вкусят всичко ново, което видят. А скоро след това и ще проходят…

Това, от което имате нужда в този момент са интелигентни решения, с които да обезопасите пространството за вашето дете и вашето спокойствие. Продуктите на Safety 1st, марка утвърдила се като лидер в безопасността на децата, са подходящи за всеки етап от развитието на детето - от новородено до прохождащо. Благодарение на това, вашите деца могат да изследват дома, а вие ще сте спокойни знаейки, че малките им пръсти и главички са в безопасност!

Възползвайте се и поръчайте продукти Safety 1st с 22% НАМАЛЕНИЕ само от 1 до 30 септември 2022 г. Изберете от: 

  • Метални и дървени прегради за врати Safety 1st
  • Прегради за легло Safety 1st
  • Предпазни аксесоари за път Safety 1st
  • Обезопасители за шкафове, контакти и ъгли Safety 1st
  • Продукти за грижа на детето Safety 1st

Всички промоционални продукти разгледайте ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна от 1 до 30 септември 2022 г. онлайн на https://averoom.bg/и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.