Вдишайте разликата и осигурете чист въздух за цялото семейство у дома с пречистватели, овлажнители и резервни филтри Philips. Купете през юли с 20% НАМАЛЕНИЕ!

Осигурете чист въздух у дома и се предпазете от проблеми.

За външния въздух не можете да направите много, но си струва да отделите време, за да подобрите въздуха, който дишате у дома. Забелязвате ли колко бързо се натрупва прах по мебелите в дома, независимо колко усилия полагате, за да осигурите перфектна чистота. Това е така, защото замърсяването в дома не се дължи единствено на навлезлия през прозореца въздух. Докато повечето хора разбират, че въздухът навън е вреден, заради видимото замърсяване, много хора не си дават сметка колко опасен е въздухът вътре в помещенията. Прекарваме по-голямата част от времето си в затворени ппространства – у дома, в кола, в публични сгради и на работа. Има редица източници на замърсяване на въздуха у дома/офиса, налични през цялата година, които могат да направят въздуха в затворените помещения още по-опасен от външното замърсяване.

  • Косми, пърхот и частици от кожата на животни и хора.
  • Влакна - например от облекло, килими, дрехи, постелки, одеяла и други.
  • Частици от растения - от листа, семена, пръст, части от цветове и други.
  • Мъртви и живи домашни акари, бактерии, вируси, плесени и др.
  • Отпадъци от улицата, донесени с обувките, прах попаднал по въздушен път от околната среда или от атмосферни явления и др.
  • Замърсяване получено от изгаряне на твърди горива, автомобили, строителна дейност и други.

Вследствие на лошото качество на въздуха и праха, много хора развиват чувствителност, страдат от астма, хроничен бронхит и др.

Използването на пречиствател за въздух ще помогне за създаване на по-чист, по-здравословен въздух в дома или офиса ви, така че да можете да се наслаждавате на по-добро качество на въздуха в помещението. Пречиствателите за въздух за доста разнообразни по вид и функции, въпреки че по същество всички вършат едно и също нещо - постоянно рециклират въздуха. Но не е без значение какъв е пречиствателят, защото можете да изберете спрямо вида филтър, големината на помещението, допълнителните характеристики – тихо действие, монитор за качеството на въздуха, настройка за скорост и други. Разгледайте пречиствателите Philips, които са ефективни при всички видове чувствителност ТУК.

С овлажнител за въздух ще направите въздуха, който дишате по-добър.

Сухият въздух може да причини изсъхване на носната лигавица, раздразнение и/или изсъхване на кожата, както и появата на различни алергии. Влажността на въздуха извън нормите насърчава развитието на бактерии и вируси, а също така изсушава косата и кожата. Използването на уреди за отопление през зимата или за охлаждане през лятото влияят до голяма степен на сухотата на въздуха. Овлажнителите за въздух Philips добавят влага във въздуха, което може да бъде от полза за хората с дихателни проблеми или суха кожа. Освен това са изключително подходящи за детската стая, тъй като бебетата са особено чувствителни. Докато се опитваме да направим всичко възможно, за да се чувстват нашите деца комфортно, често забравяме въздуха около нас. Поддържането на здравословни нива на влажност във въздуха в стаята на бебчето чрез овлажнител за въздух има редица ползи: предпазва срещу изсушаване на кожата, предпазва от инфекции, успокоява кашлицата и запушването на носа и др. В допълнение мекият звук на вентилатора на овлажнителя на някои модели може дори да помогне за по-добър сън, нещо много важно за новите родители. Разгледайте всички овлажнители Philips ТУК.

За чистия въздух няма сезон! Направете дишането лесно и комфортно в дома и/или офиса! Купете пречиствател и/или овлажнители Philips с 20% НАМАЛЕНИЕ само от 1.07-31.07.2022 г. 

Разгледайте промоционалните предложения на пречистватели и овлажнители Philips и изберете подходящия за вас ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна от 01 до 31 юли 2022 г. онлайн на https://averoom.bg/и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.