Осигурете здравословно начало в живота на мъничето си с домакински уреди за майката и бебето Philips Avent.

Грижата за израстването на бебетата е изключително изискваща и поглъща цялото време на родителите. Наред с това са ежедневните ангажименти, свързани със стерилизиране и приготвяне на здравословната бебешка храна. 

Облекчете ежедневието си с гамата домакински уреди за майката и бебето Philips Avent с 20% НАМАЛЕНИЕ от 1 до 31 януари 2022 г. 

Стерилизатори Philips AVENT - изключително необходим уред от първия ден за бебето, за да го защитава от вредни бактерии, докато имунната му система укрепне. Използвайте, за да стерилизирате всички аксесоари за хранене на бебето: биберони, гризалки, помпа за кърма, чинийки, прибори за хранене и други твърди пластмасови изделия.


Уреди за затопляне Philips AVENT - използвайте, за да затоплите бебешките пюрета или да размразите и внимателно затоплите кърмата до идеалната температура.Комбинирани уреди за готвене на пара Philips AVENT - позволяват ви да приготвите здравословна бебешка храна в няколко лесни стъпки и без излишни усилия: обработвате с пара, пасирате и сервирате.Разгледайте и изберете от промоционалните продукти: ТУК
Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Промоцията е валидна от 1.01.2022 г. до 31.01.2022 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.