Как може да родите за 10 минути?

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Раждане за 10 минути, организирана от Училище за родители МА-МА. Тази тема е една от емблемите на Училище за родители МА-МА и не само дава добър поглед към предстоящите събития, но и практически приложена може да съкрати периода на напъване от час и половина - два на... ДЕСЕТ МИНУТИ.

Акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА, ще успокои страховете, породени от всички онези плашещи разкази за раждането. Добрата техника на дишане увеличава концентрацията на майката и носи така необходимия кислород за нея и бебето. Редица смели момичета преживяха собственото си раждане със съветите на тази тема.

  • Кога? 12.09.2023 г., вторник от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Ръчна помпа за кърма Natural Motion Philips AVENT.Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте.
Технологията Natural Motion имитира бебето като едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата. Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото, а с времето гърдите произвеждат повече кърма. Мекият накрайник докосва зърното. Помпата стимулира по същия начин, по който бебето засуква, а накрайникът се свива около зърното. Технология Natural Motion стимулира по-бързото потичане на кърмата.

Не пропускайте да се включите! 
Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.