Как да преминете през раждането лесно и разумно?

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Трикове за бързо раждане, организирана от Училище за родители МА-МА. Тази тема е една от емблемите на Училище за родители МА-МА и не само дава добър поглед към предстоящите събития, но и практически приложена може да съкрати периода на напъване по безопасен начин за майката и бебето.

Акушерката Надя Стаменова, ще ви запознае с биомеханизма на раждането и ще успокои страховете, породени от всички онези плашещи разкази. Тя има сериозен стаж в родилната зала и е заредена както с цялата научна информация по темата, така и с някои традиционни акушерски похвати, които се предават в занаята.

  • Кога? 08.11.2023 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Ръчна помпа за кърма Natural Motion Philips AVENT.Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте.
Технологията Natural Motion имитира бебето като едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата. Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото, а с времето гърдите произвеждат повече кърма. Мекият накрайник докосва зърното. Помпата стимулира по същия начин, по който бебето засуква, а накрайникът се свива около зърното. Технология Natural Motion стимулира по-бързото потичане на кърмата.

Не пропускайте да се включите! 
Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.