Включваме се в първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards 2022! Подкрепете ни! Отнема по-малко от 20 секунди.

Решихме да премерим сили в първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards (в категория "Детски стоки"), в което публиката гласува за свой любим онлайн магазин. Искаме да покажем качествата на своя онлайн бизнес, тъй като ежедневно си поставяме за цел да бъдем един от най-добрите електронни магазини в България. 

Кои сме ние?

Помагаме на семействата да отглеждат децата си вече повече от 10 години - от момента, в който научат, че ще станат родители, до появата на малкото чудо в дома, а и след това – в първите няколко години. Averoom е мястото (офлайн и онлайн), където има всичко необходимо за майката, бебето, подрастващото дете, дома, здравето и хигиената - от наградени бебешки продукти до експертна помощ и съвети (Безплатни онлайн училища за родители). Всичко това е предназначено да вдъхнови и улесни живота на родителите. 

Защо да гласувате за нас?

Когато става въпрос за детето, всеки родител иска да избере най-доброто, затова и ние не правим компромис с марките и продуктите, които предлагаме. Ако вече сте наш клиент, сте се убедили че сме изключително гъвкави в продажбеното и след-продажбеното обслужване. Натрупаният опит през годините ни помага да сме максимално полезни и ефективни за нашите клиенти.

Въпреки че продуктите ни са представени изчерпателно в онлайн магазина averoom.bg, чрез описания и снимки, имаме и физически Шоурум Averoom, в който е изложена цялата продуктова гама, и за всеки с желание „Око да види, ръка да пипне“ сме на разположение в София всеки ден.

Всеки месец предлагаме различни атрактивни промоционални активности както онлайн, така и на място в магазина. 

Как да гласувате за нас?

Ако ние сме вашия любим е-магазин, не пропускайте да ни подкрепите.

  1. Посетете: https://awards.ecommercebg.com/store/averoom/
  2. Попълнете задължителните полета и кликнете на бутона "Изпрати".

В знак на благодарност, след приключване на конкурса, ще организираме томбола между всички гласували за нашия е-магазин Averoom. Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички гласували до 30 септември 2022 г. Ще излъчим победителя на 17 октомври. Наградата, която ще получи е: Електрическа четка за зъби ProtectiveClean Philips Sonicare, серия 4300 с кутия за съхранение

Официални условия:
Томболата се организира от Ивентас ЕООД, с адрес в гр. София 1700, бул. Симеоновско шосе 130, ет. 1. Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип измежду всички гласували за е-магазин Averoom в eCommerce Academy Awards. Печелившият участник ще бъде обявен на 17 октомври 2022 г. чрез публикация в профила ни във Файсбук, и ще се свържем с него през телефонно обаждане и имейл, най-късно до 3 дни след обявяването на победителя. Транспортните разходи са за сметка на Ивентас ЕООД. eCommerce Academy Awards не финансира, спонсорира, организира, съорганизира, управлява, подкрепя или се асоциира по какъвто и да е начин с настоящата томбола.