Вероятно вече сте чували, че всичко, което новороденото бебе прави е да яде, пълни пелени, плаче и спи. Звучи лесно, нали? И то е! Но има вероятност в началото да не изглежда така. 

Най-често прибирането у дома с малкото бебче след родилния дом е смесица от емоции, изтощение от липса на сън и всичко е малък хаос! Можете да се подготвите за завръщането у дома, знаейки какво да очаквате от вашето новородено. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема “Добре дошъл у дома, Бебчо!”, организирана от Училище за родители "МА-МА", за да чуете какво се случва в новоразширено семейство от ден 1.

  • Кога? 18.01.2022 г., вторник от 11:00 ч.
  • Къде? Научете повече за събитието ТУК.

Специалистът по ранно детско развитие Нина Йорданова, от Пумпелина, ще отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с темата.

  • Как да направим така, че стресът от раждането да е минимален, както и стресът от изписването, а после и транспортирането у дома?
  • Как да започнем общуването с малкия човек?
  • Как да го запознаем със себе си, с близките му, с новия му дом?

Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма IVENTAS и Tiny Love: МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ CHRISTOPHER FOX.Tiny love Малки откриватели спомагат за развиването на двигателните и сетивните умения на бебето. С нея те опознават света около себе и се забавляват безкрайно с шумящите елементи и тялото-камбанка. Играчката е снабдена с практична закачалка, с чиято помощ ще бъде винаги до вашето бебе.

Не пропускайте да се включите!

Последвайте и страницата ни във Facebook Averoom, за да следите актуалните събития, промоции и новости.