Съвременни препоръки за здравословно хранене на кърмачета и деца.

Храненето през първите 1000 дни от живота на човека (от зачеването на плода до 3-годишна възраст) има огромно влияние върху растежа и здравето на децата, физическо и интелектуално развитие. През кърмаческа и ранна детска възраст се изграждат хранителните предпочитания, които се запазват през целия живот и тази възраст е важ­на при създаването на база за здравословен избор на храни за цял живот.

В това предаване Първи стъпки, организирано от списание Кенгуру ще научите повече за здравословното хранене на кърмачето. Защо храненето е в основата на това да отглеждаме здрави, умни и щастливи деца?

Гост лектор: д-р Вилиан Кънин, ОПЛ и педиатър.

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Кога? 18.10.2022 г. от 13:00 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Не пропускайте да се включите, ще има и ПОДАРЪК - Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE.

Ортодонтични залъгалки SENSITIVE за новородено

Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалката е специално оформена, за да се извива далеч от лицето на бебето. Уникалният дизайн включва изключително големи отвори в щита на залъгалката, за да помогне за подобряване на въздушния поток и минимизиране на контакта с кожата, позволявайки на кожата на бебето да диша и помагайки да се поддържа суха.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.