Не си мислете, че бебетата са безсловесни създания! Природата им е дарила плача, който има различни нюанси в зависимост от това, което искат те. 

Бебетата говорят и с жестове. Невербалните послания издават много от настроенията и очакванията им. За тези послания, мама трябва да стои наблизо и да вярва на инстинктите си. Там е речникът за общуване с бебоците.

Гледайте на живо във Фейсбук страницата на Списание Кенгуру - на 18 септември (понеделник) от 14:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Защо плачат бебетата и как да ги успокоим, за да научите как да настроите слуха си към различните видове плач, когато бебето е гладно, жадно, боли го коремчето или му се спи. Нина Йорданова, от Пумпелина, ще направи урок по бебешки език - ще преведе разказа на всяко бебе, изразен с жестове или плач.

Ще има и томбола с НАГРАДА: Активна играчка Кофички с жетони за броене и сортиране Playgro.


Кофичките с жетони за броене и сортиране от серията Playgro + LEARN са уникален и забавен начин за подрастващи и деца в предучилищна възраст да изследват цифрите, сортират, сравняват и подреждат. С включените 4 прекрасни кофички и 16 цветни монети, децата могат да развиват своето когнитивно мислене и умения за решаване на проблеми чрез 5 различни игри с все по-голяма трудност; сравняване по цвят, число, форма, картинка или да учат за числата и броенето.

Кога? 18 септември, понеделник, от 14:00 ч.
Къде: линк към събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.