Какво е важно да знаете за правилното хранене в периода на очакване и след раждането?

Двете чертички на теста за бременност преобръщат света. И вече център не е жената, а малкото същество вътре в нея. Но никога не бива да забравяме, че, за да се роди и израсне здраво детето, здрава трябва да бъде и мама. Правилното хранене е ключово за здравето на мама както в периода на очакване, така и след раждането. Препоръката „да яде за двама“ е онаследена от вековете и няма повече място в днешното общество, но определено е желателно да направите всичко възможно и да следвате балансиран режим на хранене, който да включва комбинация от здравословни храни.

В това предаване Първи стъпки, организирано от списание Кенгуру, Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София, ще отговори на всичките ви въпроси, свързани с темата: За избора на хранене на мама и бебе.

Допълнителна тема: Хранене на новороденото с Tommee Tippee.

Кога? 8.12.2022 г. от 14:00 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Не пропускайте да се включите, ще има и ПОДАРЪК - Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE.

Ортодонтични залъгалки SENSITIVE за новородено

Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалката е специално оформена, за да се извива далеч от лицето на бебето. Уникалният дизайн включва изключително големи отвори в щита на залъгалката, за да помогне за подобряване на въздушния поток и минимизиране на контакта с кожата, позволявайки на кожата на бебето да диша и помагайки да се поддържа суха.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.