Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще ви разкаже как суче бебето, кога засукването означава кърмене, как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче. Прилагайки тези съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

Включете се в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА: Всичко за успешното кърмене, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Кога? 09.08.2023 г. от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Ръчна помпа за кърма Natural Motion Philips AVENT.


Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте. Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин. Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.