Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа и  съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Включете в безплатната онлайн лекция на Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с тема: Уроци по кърмене. Кога да се изцеждаме?, 23 октомври от 10:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за процеса на кърмене и ще ви научи как да го управлявате. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Какво представлява лактацията?
  • Как да я стимулирате?
  • В кои моменти да изцеждате гърдите?
  • Как да съхранявате изцедената кърма?
  • С какви проблеми можем да се сблъскате, докато кърмите и как да ги решите?
  • Ценни съвети за успешно кърмене.

Подтема: Видове дерматит и превенция за здрава кожа. Десислава Гамозова, медицински представител на Sebamed.

Кога? 23.10.2023 г. от 10 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Комплект грижа за бебето Philips AVENT.


Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT. Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1: 1 бр. термометър с мек връх, 1 бр. аспиратор за нос, 1 бр. напръстник за миене на зъби, 1 бр. ножица със заоблени върхове, 1 бр. нокторезачка, 3 бр. пилички, 1 бр. заоблен гребен. Идеален за пътуване.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.