Впуснете се в приключението, наречено кърмене и подсигурете супер храна за вашето бебе.

Целият период на кърмене е изпълнен с безценни моменти, но има и някои малко по-трудни. Докато състоянието ви преминава от вълнение към страх и обратно към вълнение, винаги можете да разчитате на подкрепа...

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Уроци по кърмене, организирана от Училище за родители МА-МА. Съветите на акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА, ще ви помогне да разберете най-често срещаните предизвикателства, пред които се изправят кърмещите майки и ще обясни как те могат да бъдат преодолени.

Основните акценти ще бъдат свързани със засукването, кърменето и лактацията: как суче детето; как да разпознаете, че се кърми; как да отграничите грешките и бързо да ги коригирате; какво представлява лактацията, всички жени ли имат мляко; кога и с какво стартира производството на кърма; как да избегнем големите неприятности като запушени канали, застойни явления и намаляване на кърмата.

  • Кога? 23.02.2022 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите! Ще има и томбола с НАГРАДА: Механична помпа за изцеждане на кърма comfort Philips Avent.

Механична помпаза изцеждане на кърма comfort Philips Avent помага да удължите периода на кърмене на вашето дете. Предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.