Дойдоха летните месеци! Хайде да играем - да строим пясъчни замъци, изпълнени с мечти!

Предстоящите летни отпуски, изпълнени със слънце и морски приключения, ще донесат много радост за най-малките! Ще бъдат целите в пясък, но с пламък в очите, защото детството е безгрижно! Не пропускайте всеки един момент, в който можете да поиграете с децата и да се радвате на тяхното щастие, защото тези моменти ще отлетят бързо и ще останат само красивите спомени, завинаги незабравими! Затова, мили родители, гледайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на предаването Първи стъпки, органзирана от списание Кенгуру, в която Нина Йорданова - логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, ще ви предложи стимулиращи игри за различни възрасти. Ще отговори на основните въпроси:

  • Какви игри можем да играем с детето във водата?
  • Как да стимулираме сетивното развитие на бебето през лятото?
  • Какви играчки ще ни помогнат играта да е забавна и полезна?

Ще има и томбола с НАГРАДА: ПЛУВАЩА РИБА ЗА БАНЯ PLAYGRO.


Веселата рибка плува около детете и го забавлява дори по време на къпане. Малката рибка за баня ще си играе с детето, като същевременно ярките й цветове стимулират визуалното му възприятие.

Кога? 10.06.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.