Раждането вече е история. Гушкате бебчето си, радвате му се и нямате търпение да се приберете у дома. НО....нямате представа какво да правите?

За да бъде лесно, направете една репетиция с акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА. Нейните съвети ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в грижата за новородено. В тази тема тя ще назове всички важни неща, за които трябва да сте подготвени. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Първи грижи за бебето у дома, организирана от Списание Кенгуру, ще получите съвети за основните въпроси, които вълнуват всички родители:

  • Къде ще спи бебето?
  • Как ще се храни?
  • Какви средства за хигиена да приготвим?

Кога? 8.08.2022 г., сряда от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Тренировъчно шише за преход към чаша Philips AVENT Natural.


Улеснете прехода към пиене от чаша за бебето си с тренировъчно шише Natural. Бебешкото шише за приучване Natural помага на бебето ви да премине лесно към първата си чашка. С меките ръкохватки бебето ви ще може да държи бутилката само, докато пие от познатия биберон.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.