Раждането вече е история. Гушкате бебчето си, радвате му се и нямате търпение да се приберете у дома. НО....нямате представа какво да правите?

За да бъде лесно, направете една репетиция с акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА. Нейните съвети ще ви помогнат да се почувствате по-уверени в грижата за новородено. В тази тема тя ще назове всички важни неща, за които трябва да сте подготвени. Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Първи грижи за бебето у дома, организирана от Списание Кенгуру, ще получите съвети за основните въпроси, които вълнуват всички родители:

  • Къде ще спи бебето?
  • Как ще се храни?
  • Какви средства за хигиена да приготвим?

Кога? 13.06.2022 г., сряда от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Ръчна помпа за кърма Comfort Philips AVENT


Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.

Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма по естествен начин. Състои се от няколко части, лесна е за сглобяване, използване и почистване. Лека и компактна и с нея се изцежда лесно в движение.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.