Майчиното мляко е най-добрата храна и защита за новороденото.

Прекрасно е, че планирате да кърмите вашето бебе! Тъй като ползите от майчиното мляко са неизброими. То не е просто най-добрата храна за бебето, а физиологична норма. Кърменето има множество предимства, но за жалост понякога не се получава. За да успеете ви трябва добра подготовка, достатъчна информация и много търпение. Научете повече за процеса, за да нямате притеснения или затруднения, когато дойде мигът да прегърнете бебчето и да го поставите на гърдите си. 

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на предаването Първи стъпки на тема: Основи на кърменето, организирана от Списание Кенгуру. Съветите на акушерката Елена Василева ще ви помогне да разберете най-често срещаните предизвикателства, пред които се изправят кърмещите майки и ще обясни как те могат да бъдат преодолени.

Кога? 12.09.2022 г., понеделник от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с НАГРАДА: Ръчна помпа за кърма Comfort Philips AVENT + 3 бр. контейнери за съхранение на кърма.


Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето. Philips AVENT ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Състои се от няколко части, лесна е за сглобяване, използване и почистване. Лека и компактна и с нея се изцежда и пренася лесно в движение с контейнерите за кърма.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.