Може ли предварително да се подготвим за раждането и какъв е начинът за това?

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема: Нормално раждане. Цезарово сечение, организирана от Училище за родители МА-МА. Има два начина да се появи бебето на белия свят - през естествените родилни пътища, наричано нормално раждане и по оперативен път или още познат като цезарово сечение.

  • Нормалното раждане изисква търпение, защото не протича бързо. Познаването на процеса дава спокойствие у раждащата жена, че всичко е под контрол.
  • Цезарото сечение протича бързо, но изиска едно по-дълго време на възстановяване. Важно е да сте наясно как протича процеса на възстановяване, за да можете активно да се включите.

Акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА, ще разгледа последователно и двата вида ражданe.

  • Кога? 23.08.2023 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.


С бебешкото шише Closer to Nature Easi Vent, превключването между кърмене и хранене с шише никога не е било по-лесно – всъщност е гласувано като шише номер 1 на майките за превключване между гърда и шише! С биберон, подобен на гърда и с вградена клапа против колики, това може да е най-доброто нещо за бебето, след Вас! 

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.