Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа и  съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Включете в безплатната онлайн лекция на  Училище за родители МА-МА, с тема: Методи за стимулиране на лактацията от 11:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за процеса на кърмене и ще ви научи как да го управлявате. 

Кога? 28.07.2023 г. от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Ортодонтични залъгалки Tommee Tippee Night Time 0-6м кит.


Залъгалки Night Time 0-6м със симетричен ортодонтичен дизайн и светеща в тъмното дръжка. Отличават се със симетричен ортодонтичен дизайн и меки, гъвкави, но изключително издръжливи силиконови биберони. Към традиционния стил на щита е добавена светеща в тъмното дръжка, която помага на родителите да намерят залъгалката, без да безпокоят бебето.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.