Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа и  съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Включете в безплатната онлайн лекция на Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с тема: Кърменето - грешки и решения, митове и легенди, 29 юни от 10:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за процеса на кърмене и ще ви научи как да го управлявате. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Как суче бебето?
  • Кога засукването означава кърмене?
  • Как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче? 
  • Какво представлява лактацията като процес? 

Подтема: Вирусите през лятото. Решения за мама и бебе.  Д-р Мария Грозева, педиатър, хомеопат ще сподели кои са най-често срещаните летни вируси при бебето и малкото дете, и какви щадящи средства да използвате при вирусно заболяване.

Кога? 29.06.2023 г. от 10 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Комплект грижа за бебето Philips AVENT.


Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT. Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1: 1 бр. термометър с мек връх, 1 бр. аспиратор за нос, 1 бр. напръстник за миене на зъби, 1 бр. ножица със заоблени върхове, 1 бр. нокторезачка, 3 бр. пилички, 1 бр. заоблен гребен. Идеален за пътуване.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.