Всички аспекти на кърменето, обяснени от Елена Василева.

Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Знаете, че тялото ви е създадено за кърмене, но би било добре, ако някой просто сподели всички основни неща. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Тя ще се фокусира върху темата за Кърменето, в поредния епизод на "Първи стъпки", защото кърмата не е просто най-добрата храна за бебето, тя е физиологична норма и ползите са неоспорими.Също така, с малко предварителна подготовка ще намалите притеснения или затруднения, когато дойде мигът да прегърнете бебчето и да го поставите на гърдите си.

Включете в безплатната онлайн лекция на Списание Кенгуру: Кърменето - мисия възможна, която ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете.

Кога? 09.11.2023 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram профила на списание Кенгуру с подарък от  Philips AVENT!

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.