Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?

Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изобилие от самото начало. Както при всичко важно, малко планиране помага много. Добрата новина е, че с правилната подкрепа можете да преминете през първите няколко дни (или седмици, а понякога дори месеци) без да допускате основни грешки.

С малко късмет и много постоянство, вие и бебето можете да се понесете в царството на кърмаческото блаженство. Междувременно, за да избегнете основни грешки, се включете в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, с тема: Как да кърмим успешно? Здравословно хранене на децата от 0 до 3 годинки, 17 юли от 10:00 ч. Акушерката Елена Василева ще разкаже за най-често срещаните грешки при кърменето и ще даде рецепти за избягването им. 

Основните акценти ще бъдат:  

  • Какво трябва да знам за лактацията?
  • Пози за успешно кърмене.
  • Кога, как и защо да се изцеждам?
  • Как да съхранявам кърмата?
  • Съвети за правилно кърмене.

Подтема: Здравословно хранене на децата от 0 до 3 годинки. Мирослава Делчева (хомеопат, натуропат, Бахов терапевт, специалист по здравословно хранене и алтернативна медицина) ще разкаже повече за захранване на бебето.

Кога? 17.07.2023 г. от 10.00 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Тренировъчно шише за преход към чаша Philips AVENT Natural.


Улеснете прехода към пиене от чаша за бебето си с тренировъчно шише Natural. Бебешкото шише за приучаване Philips AVENT Natural помага на бебето да премине лесно към първата чашка. С меките ръкохватки, бебето може да държи шишето само, докато пие от познатия биберон.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.