Какво е полезно за вас и детето по време на бременността?

Едва ли има по-добра причина да подобрите хранителните си навици от това да разберете, че сте бременна. В крайна сметка тялото ви преминава през големи промени и вие и бебето се нуждаете от пълна доза витамини и хранителни вещества, за да бъдете здрави и силни. Но какво се счита за здравословна храна по време на бременност ще научите от д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика.  

Ето и акцентите:  

  •   Колко килограма е здравословно да качим през бременността?
  •   Какво представлява здравословното хранене през бременността?
  •   Какво да правят бъдещите майки - вегетарианки?
  •   Кои храни са забранените за бременни?

Гледайте поредното издание на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру, с тема ХРАНЕНЕ НА БРЕМЕННАТА.

Кога? 22.03.2022 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕМА: Подготовка за бебето с Tommee Tippee, представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София. Ще има и ПОДАРЪК:  tommee tippee ОРТОДОНТИЧНИ ЗАЛЪГАЛКИ за деца от 0 до 6 месеца.

Ортодонтични залъгалки Sensitive Tommee Tippee са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите на бебето да останат сухи и без раздразнения.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.