Хигиената е основен момент в грижата за бебето. И буди много въпроси, особено ако ставате родители за първи път.

Много и разнообразни са грижите за хигиената за и около детето. Смяната на пелените и къпането са само част от стратегията да се поддържа правилна хигиена, но освен това трябва да знаете как се почиства носленцето, как се перат дрешките, как се почиства стаята не бебето, неговото креватче и още много неща, свързани с нуждата от прилагане на достатъчни и правилни хигиенни мерки.

За всичко това ще стане дума на 24 ноември, от 11 ч., в поредния епизод на предаването Първи стъпки, организиранo от Списание Кенгуру, с тема: Хигиената на бебето. Основни акценти ще бъдат:

  • Всеки ден ли трябва да къпем бебето?
  • Колко често трябва да сменяме пелената?
  • Що е то подсичане и как да го предотвратим?

Отговорите дава Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители МА-МА. Освен това Елена ще ни разкрие кои са тайните места, на които бебето се цапа най-много.

  • Кога? 24.11.2022 г., четвъртък от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите! Ще има и томбола с НАГРАДА: Лъжици за хранене Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD.


Лъжици за хранене Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии.

Когато бебето е готово да се храни самостоятелно, тези лъжици превръщат храненето в детска игра – мъниците се забавляват да държат лъжицата, да загребват и да хапват вкусно. Специален дизайн, насърчаващ самостоятелното хранене на бебето и развиващ фината моторика.

ПОСЛЕДВАЙТЕ профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.